Здравейте, колеги! Имам следния проблем - двигателя на празен ход тресе много(цялата кола се тресе наляво-надясно все едно има v8 ). Работи неравномерно и не ускорява добре. Сменени са свещи, кабели и филтри. Мирише на не изгорял бензин, не пуши черно. Колата е 1.6 боксер. От какво може да е проблема?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Боксер тресе ?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение1,6 boxer няма дебитомер.
Проблемът може би е в бобина, щом мирише на бензин отзад. Провери дали има ток на свещите.
Comment
-
И при мен има леко претрисане.
Скоро ще пробвам с чисто нова бобина и ще пиша.
Comment
-
ако се окаже повредена бобината, да се разберем нещо, въпреки че се съмнявам. и при мен има леко претрисане на празен ход-двигателя се разклаща от време на време. това е от дюзите щото са вързани 2х2 заедно. на газ работи гладко като по пълномаслено краве маслоточка
Comment
-
Като я взех преди 9 години го нямаше това претрисане.
Газова нямам.
С времето и километрите се появи.
Сервизите вдигат рамене.
Аз си искам колата като преди 9 години. Затова продължавам да ровя по проблема.
Comment
-
ами пробвай, няма лошо. но ако е от бобината, колата ще губи 2 цилиндъра и тогава е просто невъзможна за каране. а специално тая гм-ската бобина е цял пакет- 2 уейстед спарк бобини с някаква шантава електроника с общ комутатор, затова ми е интересна. а ако проблема е в електрониката и или изобщо няма да пали или ще се държи адски шантаво.точка
Comment
Comment